fbpx

Business- en loopbaancoaching

Business- en loopbaancoaching

Veel mensen besteden een aanzienlijk deel van hun tijd op het werk. Het liefste maak je hier een succes van: een baan die bij je past waar je op een prettige manier je tijd kunt besteden. Wanneer je goed in je vel zit, gaat dat meestal vanzelf. Toch kan er ook op het werk iets gebeuren of ontstaan waardoor het je leven juist in de weg gaat staan. Wat dat is, kun je niet altijd je vinger op leggen. In dat geval kan businesscoaching je helpen.

Wanneer businesscoaching?

Stel, het loopt niet lekker in je privéleven, waardoor je je niet kunt focussen op je werk. Of je voelt je niet op je plek op je huidige werk, door bijvoorbeeld het idee dat je meer kan, je uitgekeken bent op je huidige werkgever of moeite hebt met de omgang met je huidige collega’s of leidinggevende. Het kan ook voorkomen dat je niet goed in jouw vel zit en jij je op je werk vaak vermoeid of zelfs depressief voelt.

Het is niet gemakkelijk om in die situatie zelf je oplossingen te bedenken en stappen te zetten naar verbetering. Je werkt vaak in de ‘overlevingsstand’: je probeert de dag door te komen om op je tandvlees bij het weekend te komen. Businesscoaching helpt je aan verheldering en inzicht, om de vervolgstap te kunnen zetten.

Coaching voor ondernemers / zzp’ers

Als zzp’er of ondernemer ben je als geen ander de verkoper van je dienst of product. Als jij straalt, neem je anderen mee in jouw enthousiasme. Maar als je niet op je best bent, is het moeilijk om dit enthousiasme op te brengen. Hierdoor kan je bedrijf eronder gaan lijden. En daarmee wordt het voor jou alleen maar moeilijker. Businesscoaching helpt hierbij je prestaties weer op peil te krijgen. Het resultaat is meer plezier, meer klanten, leukere opdrachten, meer omzet.

Doel van de coaching

Het doel van de coaching is om je vooruit te brengen. Je te motiveren. Je uit te dagen voorbij je angsten en te onderzoeken waar jouw kwaliteiten liggen. Met als doel dat jij weet wie jij bent en wat jij kan. En je uiteindelijk aan het werk ook weer plezier beleeft.

Neem contact op

Petra kijkt en luistert tussen de regels door. Samen gaan jullie aan de slag zodat jij weer succes en plezier aan je werk beleeft. Wil je eens samen sparren om zo een doorbraak te creëren? Neem dan vrijblijvend contact op!


Ook interessant voor jou

Zo ga je om met de eigenwaarde van je ‘eigenwijze’ kind

Lees verder

Als je kind aanhoudende lichamelijke klachten (ALK) heeft

Lees verder

‘Door de familieopstelling heb ik meer grip op mijn angst’

Lees verder

Help, mijn kindje heeft onverklaarbare darm- en buikklachten

Lees verder

Coaching

Dit individuele traject op maat verschaft je inzichten en stelt je in staat de regie weer terug in handen te nemen als je die even kwijt was. Ik werk vanuit het onbewuste en op intuïtieve en creatieve wijze.

Ervaringen

“Het coachingsproces verliep vloeiend en organisch. De aanpak en technieken van Petra zorgden bij mij dat de juiste zaken in beweging zijn gezet, waarna ik zelf verder kom in het proces. Als persoon is Petra warm en meevoelend, zonder haar professionele instelling uit het oog te verliezen.”

- Daniëlle

“Ik wil Petra graag bedanken voor de hulp aan onze zoon, die zat al een hele tijd niet lekker in zijn vel, en ging gepaard met veel buikpijn, Petra heeft naar hem geluisterd en geleerd de spanning die hij had, uit zijn lijf te halen door middel van hypnotherapie.. Als onze zoon merkt dat hij weer spanningen heeft, doet hij weer trouw z’n oefeningen. Ik zou Petra zeker aanraden…”

- Wendy

“Life’s a struggle!

Dat is het zeker, Petra heeft mij op een bevlogen wijze geholpen om op zoek te gaan naar de oorsprong van het “litteken” en hedendaagse gebeurtenissen ook eens van een andere kant te bekijken. Dit omdenken heeft mij heel veel inzichten en rust gegeven, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit en bloei van energie!

Dankjewel, Petra 🙏”

- S.W.

Wil je graag wat meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.