fbpx

Over mij


Hallo, ik ben Petra Verweij

Iedereen heeft talent. Iedereen heeft eigen, unieke vaardigheden. Maar in ieders leven kunnen gebeurtenissen voorkomen waardoor je positieve kijk op jezelf uit het zicht raakt. Coaching van een erkend coach helpt om je inzicht te geven in je situatie. Zo kun je ook vervolgstappen zetten.

Hallo, ik ben Petra Verweij

Iedereen heeft talent. Iedereen heeft eigen, unieke vaardigheden. Maar in ieders leven kunnen gebeurtenissen voorkomen waardoor je positieve kijk op jezelf uit het zicht raakt. Coaching van een erkend coach helpt om je inzicht te geven in je situatie. Zo kun je ook vervolgstappen zetten.

Coachingspraktijk Petra Verweij

Het is Petra’s missie anderen bij hun eigenwaarde of ‘eigen waarde’ te brengen. Het is de kunst dit naar het licht te brengen. Je bent zoveel meer dan je zelf denkt. Misschien ben je onderweg gaan geloven wat anderen jou hebben verteld. Meestal onthoud je hiervan vooral de negatieve punten. Maar als je diep in je hart durft te voelen, kun je gaan herontdekken wat je gelooft of wil geloven over jezelf, in positieve zin.

Hier gaan we mee aan de slag met behulp van verschillende methodes. Onder andere hypnotherapie, regressietherapie, delenwerk en familieopstellingen maken hier deel van uit. Je volgt een vast traject van een aantal coachingssessies, maar de invulling van deze sessies stemmen we volledig af op jouw situatie en doelen.

Wie is Petra?

Petra is hypnotherapeut en creatief coach. In deze setting begeleidt zij mensen die een stap vooruit willen maken in het leven. Om die stap vooruit te zetten, kan het nodig zijn eerst terug te kijken. Maar daarna laat Petra je met een goed gevoel weer de toekomst in stappen en je eigenwaarde (terug)vinden.

Háár eigen waarde is dat zij gemakkelijk contact maakt. Mensen voelen zich vaak vertrouwd bij haar. Daarnaast is zij creatief van geest, vlot in schakelen en flexibel. Petra heeft een natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen en hun omgeving. Zo is zij dol op kunst, maar kan zij evengoed genieten van sport en (top)prestaties, en de natuur.

Anderen in beweging brengen is haar gave. Door hypnotherapie en creatieve coaching legt zij bloot waar nog obstakels zijn en geeft ze handvatten om te gaan voelen en anders te handelen, door gebruik te maken van eigen hulpbronnen. Wie ruimte maakt, ontdekt nieuwe mogelijkheden. Zo ga je van passief naar actief, van perfect naar imperfect. Je mag buiten de lijnen kleuren en de lat iets minder hoog leggen. Op deze manier bevrijd je jezelf van een keurslijf dat knelt.

Maak werk van je toekomst: boek je afspraak hier!

Ervaringen

“Het coachingsproces verliep vloeiend en organisch. De aanpak en technieken van Petra zorgden bij mij dat de juiste zaken in beweging zijn gezet, waarna ik zelf verder kom in het proces. Als persoon is Petra warm en meevoelend, zonder haar professionele instelling uit het oog te verliezen.”

- Daniëlle

“Ik wil Petra graag bedanken voor de hulp aan onze zoon, die zat al een hele tijd niet lekker in zijn vel, en ging gepaard met veel buikpijn, Petra heeft naar hem geluisterd en geleerd de spanning die hij had, uit zijn lijf te halen door middel van hypnotherapie.. Als onze zoon merkt dat hij weer spanningen heeft, doet hij weer trouw z’n oefeningen. Ik zou Petra zeker aanraden…”

- Wendy

“Life’s a struggle!

Dat is het zeker, Petra heeft mij op een bevlogen wijze geholpen om op zoek te gaan naar de oorsprong van het “litteken” en hedendaagse gebeurtenissen ook eens van een andere kant te bekijken. Dit omdenken heeft mij heel veel inzichten en rust gegeven, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit en bloei van energie!

Dankjewel, Petra 🙏”

- S.W.

Wil je graag wat meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.